Wednesday, 22 July 2009

teristimewa dari DI A






Actually me tak suke sangat bunga as a gift tp bila org dah bagi.. eppy la jugak... y me tak suka sgt? coz bunga ni kan cepat layu... nak kering kan memang la bole, pastu jadi tempat nyamuk main "hide n seek".... me juga yg kena gigit masa dibuai lena.... tapi me tetap hargai setiap bunga dari si DI A.... tq so much dear.... ( u sure know who u are)

Tuesday, 21 July 2009

Kenangan Terindah...



Wedding Ma and Ayah...

1 di Perak umah mama n 1 lagi di Johor umah ayah..

Glad that they are my parents... still together till ever.... hangin' tough...

sayang ma n ayah.. tq 4 everything...

Wednesday, 15 July 2009

.....ANTARA LIRIK YG MEMBAWA MAKNA.....

"Bertanya sang bayu padaku...
Mengapa kau masih di situ?.... tiadakah jemu kau menunggu?
Dan buat seorang perindu
Penantian hanyalah waktu
Dikamus hatiku tiada istilah jemu"

"SEUMPAMA NASKAH YANG TERBUKA
SESUNGGUHNYA TIADA RAHSIA
BACALAH, KENALILAH...
DENGAN BIJAK SANA
SIAPA AKU SEBENAR..."

"SELAGI JANTUNG KU BERDEGUP
HINGGA TIBA SAAT TERHENTI
DIALAH DIHATI....
TIADA PILIHAN KEDUA...
PERTAMA HINGGA AKHIR USIA
HANYA DIA...."


Eleven 01

"11 Januari"

11 Januari Bertemu
Menjalani kisah cinta ini
Naluri berkata....engkau lah milikku
Bahgia selalu dimiliki
Bertahun menjalani bersama mu
Ku nyatakan bahwa...engkau lah jiwaku

Akulah penjagamu
Akulah perlindungmu
Akulah pendampingmu
di setiap langkah-langkah mu

Pernah kau menyakiti hatimu
Pernah kau melukakan janji ini
Semua kerana kita ini.... manusia

Akulah penjagamu
Akulah perlindungmu
Akulah pendampingmu
di setiap langkah-langkah mu

Kau bawa diriku... ke dalam hidupmu
Kau basuh diriku dengan rasa sayang
Senyum mu juga sedih mu
Adalah hidup ku
Kau sentuh cinta ku dengan lembut
Dengan sejuta warna....



video

Kedutaan Malaysia di Jakarta, Indonesia



Rasa berbangga sgt2 sebab dpt menjejakkan kaki ke Kedutaan M'sia di sana... Itu lah satu2 nya harta kita di Jakarta...

Dlm masa yg sama, bersyukur sangat2 di beri peluang untuk menjejakkan kaki ke Jakarta... ACTUALLY jadi "Bidan Terjun" je masa tuh... TQ Z...

Telur Ostrich dlm kenangan




nak share dgn sume larr..... ada la satu ketika dulu... masa diriku lagi "montel" dari sekarang, I went to Ostrich Farm in PD... rasa bangga sesangat dapat berdiri atas telur ostrich tapi telur tu tak pecah... 2 persoalan....

  • yg 1st... adakah berat diriku tidak terlalu berat?
  • yg 2nd .... adakah telur itu yang terlalu keras...?

----- fikir2 kan lah ---- hahahahah...

Tuesday, 14 July 2009

mY bIRtHDAY...


eMMM. Apa lagi yang diinginkan oleh seorg wanita dihari lahirnya if bukan bunga rite?... eppy sangat2 masa dapat bunga nie... white roses lak tuh... suci la kononnya... tq DI A sebab bagi bunga tuh... i know you know....... by the way me b'day bukan 14 July ya.. tapi 13 April... lambat posting skit.. :)

Me n Mama tersayang


Ini lah diriku masa kecil....


Masa kecil memang kecil... masa dah besar memang "BESAQ".... hehehe.... makan cukup... minum cukup.... tido cukup... mana taknya... ek?

To Know me is To LOVE me....


Juz me Dee sini...


me? simple n friendly tapi bila bad mood tuhh... semua tak nak kawan...

biasa la kan.... ni kat opis ler.... keje biasa je.... kuli ler.....